Nosaltres

Raons per les quals ens escolleixen

clínica dental

Tradició familiar

Som una clínica dental de tradició familiar que sempre hem estat fidels als nostres valors en tots els nostres anys de trajectòria. Des de l’any 1993 i durant més de dues dècades amb el Dr. Jordi Vilarrasa Adam, com a l’actualitat amb els seus dos fills, el Dr. Jordi Vilarrasa i Dr. Javi Vilarrasa.

Tracte Humà

Els valors d'honradesa, professionalitat, confiança, avantguarda, proximitat i empatia amb el pacient són els que ens avalen i lluitem per mantenir-los dia i a dia. Perquè la teva satisfacció és la nostra principal motivació i la nostra millor recompensa és el teu millor somriure.

Professionals Especialitzats

Som especialistes en diferents vessants de l’odontologia formats en màsters i postgraus de 3 anys de duració de reconeixement internacional. Ser especialistes ens permet diagnosticar i tractar als nostres pacients d’una manera més acurada i efectiva.

Treball en equip

Tot un equip de dentistes especialitzats, higienistes, auxiliars i recepcionistes formem Vilarrasa Clínica Dental. La comunicació i les reunions entre professionals de la clínica ens permeten tenir una visió d’equip i resoldre les situacions clíniques des de les diferents especialitats.

clínica dental

A l'avantguardia de la tecnología

Per a que la teva experiència a la clínica sigui del més agradable, disposem de la tecnologia més puntera en el mercat odontòlogic. Des de radiografies en 3D fins al escàner intraoral, la cirurgia piezoelèctrica i les fèrules guiades.

Tractaments de qualitat i garantia

Una correcta planificació del tractaments i la utilització de materials d’excel·lent qualitat permeten obtenir uns resultats precisos i estables a llarg termini del tractaments dentals, periodontals, d’ortodòncia i d’implants.

Docència i formació continua

La docència i la formació continua és una eina indispensable per oferir els nostres pacients els tractaments més punters i amb més efectivitat. Per aquest motiu, els nostres especialistes també ocupen el seu temps exercint com a docents en els seus respectius camps a la universitat i a màsters de renom internacional.

Finançament a la teva mida

A Vilarrasa Clínica Dental ens adaptem a la manera que més et convingui per abonar els tractaments. Volem que el motiu econòmic no sigui un obstacle en la realització del tractament odontològic que necessitis. Per això, oferim la possibilitat de finançar-lo.