Implants Dentals a Girona

Torna a mastegar amb comoditat i somriu sense complexes

Què passa quan he perdut una o vàries dents?

Els implants dentals són una solució exitosa per reposar dents perdudes, restablint la funció masticatòria i l’estètica. Són còmodes, resistents i segurs.

Què passa si no tinc ós suficient per a col·locar un implant?

En una radiografia 3D podem diagnosticar la manca d’os tant en alçada com en amplada. Però no et preocupis – tenim diferents solucions per a regenerar l’os perdut tant en alçada com en amplada. En funció de la quantitat d’ós que s’ha perdut, els implants es poden col·locar simultàniament amb la regeneració d’os o es posposen uns mesos després de la cicatrització de la regeneració d’os.

Especialistes en
Implantologia

El Dr. Javi Vilarrasa, especialista en Implantologia, va obtenir la titulació del màster oficial en Periodòncia i Implants de tres anys de duració. Els implants dentals que utilitzem a Vilarrasa Clínica Dental són de la més alta qualitat i garantia. Apostem per tècniques mínimament invasives i indolores.

Pas a pas en la col·locació d’implants dentals

1

Diagnòstic
space

Per valorar la col·locació dels implants dentals, és indispensable analitzar amb deteniment els següents punts:

Revisar l’estat de la teva boca

Avaluar la quantitat d’os en alçada i amplada mitjançant una radiografia 3D com el CBCT (TAC amb menor radiació).

2

Col·locació d’un implant

La col·locació del implant dental és un procediment quirúrgic senzill i indolor, sobretot amb l’ús de fèrules que guien la posició de l’implant.

3

Cicatrització
space

Després de la col·locació de l’implant, aquest s’ha d’integrar completament amb l’os. En general, aquest període és de 2 mesos. Si la situació ho permet, es pot fer una carrega immediata provisional el dia de la col·locació de l’implant per a que el pacient no marxi sense dents.

4

Col·locació de la corona definitiva

Un cop cicatritzat, prendrem uns registres per fabricar la corona definitiva. Al cap de tres setmanes ja tindràs la corona col·locada i ja podràs començar a mastegar amb normalitat.

5

Manteniment i revisió

Per a garantir un tractament exitós i durador, és imprescindible seguir les visites de revisió i higiene bucodental que el doctor li hagi recomanat per a mantenir les dents i els implants saludables.

Es poden col·locar implants dentals el mateix dia de treure les dents?

La implantologia immediata consisteix en col·locar implants dentals el mateix dia de treure la dent sempre que els condicions del pacient i de la zona a tractar ens ho permetin. De tal manera, es redueixen el número de cirurgies (extracció i col·locació d’implant) i sobre tot el temps del tractament ja que després de treure una dent cal esperar de 3 a 4 mesos de cicatrització de l’os.

Per valorar la col·locació dels implants dentals, és indispensable analitzar amb deteniment els següents punts:

  1. Revisar l’estat de la teva boca
  2. Avaluar la quantitat d’os en alçada i amplada mitjançant una radiografia 3D com el CBCT (TAC amb menor radiació).

Abans i després

Contacta amb nosaltres

Demana'ns hora de visita o explica'ns el teu cas