Odontologia per a nens a Girona

Tingues cura de la salut oral dels teus fills i nadons

L’Odontopediatria és l’especialitat de l’Odontologia que s’encarrega de prevenir, diagnosticar, tractar i prevenir els problemes bucodentals dels més joves – menors de 12 anys.

L’objectiu és que els nens guardin un bon record de la visita

Moltes vegades la visita amb el dentista infantil pot generar ansietat a l'infant i als seus pares. És per això que a la nostra clínica hem pensat fins l'últim detall per crear una relació de confiança amb ells. La nostra prioritat és aconseguir que els nens tinguin una experiència agradable i vinguin tranquils a les visites, per això individualitzem cada cas i els dediquem el temps que cada pacient requereix, en funció de la seva edat i grau de col·laboració.

Especialistes en Odontopediatria

Comptem amb especialista en Odontopediatria formada en màster de dos anys de duració. Per a què els joves guardin un bon record de la seva visita a la clínica, la figura de l’odontopediatra és molt important en la comunicació, seguretat i efectivitat al llarg del tractament.

Tipus de tractaments

La primera visita infantil

Es recomana a l'any de vida - quan han erupcionat les primeres dents – per a prevenir la càries o altres patologies i per poder donar recomanacions als pares sobre com tenir cura les dents de el nadó.

Higiene dental

Es netegen les zones on l’infant no aconsegueix accedir amb el raspall i s’acumula més càlcul dental (sarro).

Aplicació de fluor

Protegeix i endureix l’esmalt de les dents per a que siguin més resistents a la caries.

Segellat de fosses i fissures

Si el risc de càries de l'infant és alt i els primers molars permanents presenten fosses i fissures molt pronunciades es recomana la realització de segellats de fosses i fissures -facilitant el raspallat i reduint l’acumulació de placa.

Obturació dental

Consisteix en restaurar la part d’una dent de llet o definitiva que ha estat afectada per la caries per a que l’infant deixi de notar molèsties i pugui menjar amb normalitat.

Pulpotomía/Pulplectomía

S’elimina part o completament del teixit pulpar afectat per una càries o per un traumatisme per a que desapareixi el dolor.

Maneig dels hàbits de succió no nutritiva

La succió digital i l’ús perllongat del xumet són hàbits freqüents en la infància que poden desencadenar problemes en el desenvolupament esquelètic del nen. És important una valoració de l’especialista per manejar correctament els hàbits.

Traumatismes

Si un nen/a rep un cop a una dent de llet o definitiva és molt important avaluar la magnitud del traumatisme i el tractament més adequat per a cada situació

Necessites més informació?

No dubtis a contactar amb nosaltres per a qualsevol mena de dubte que et pugui sorgir