Els doctors Vilarrasa participen com a ponents en una sessió d’ortodòncia i periodòncia en una reunió científica organitzada per la Societat Espanyola de Periodòncia (SEPA)

Taula de contingut

Els Doctors Vilarrasa Participen Com A Ponents En Una Sessió D’ortodòncia I Periodòncia En Una Reunió Científica Organitzada Per La Societat Espanyola De Periodòncia (SEPA)

El Dr. Jordi Vilarrasa i Javi Vilarrasa van participar conjuntament el passat dissabte 2 d’abril com a ponents en la sessió online d’ortodòncia i periodòncia dins del congrés “jove” de la Societat Espanyola de Periodòncia (SEPA) que va reunir a més de 6500 inscrits. Al llarg de la conferència, titulada “ Presa de decisió en el tractament d’ullals inclosos”, es va explicar mitjançant diversos casos clínics el maneig d’aquestes alteracions. Tot i que la inclusió de l’ullal és poc comú en la població, l’absència de la seva erupció  pot ocasionar problemes estètics i funcionals. En aquest sentit, els doctors Vilarrasa van mostrar diferents tècniques quirúrgiques i d’ortodòncia per a poder mobilitzar els ullals a la seva correcta posició, tot millorant així l’estètica i la funció masticatoria.   Donar les gràcies a la SEPA per a comptar amb els doctors Vilarrasa en aquesta prestigiosa reunió científica i a tots els assistents virtuals per la seva participació online.