Curs de cirurgia mucogingival a la Societat Catalana d’Odontoestomatologia.

Taula de contingut

Curs de cirurgia mucogingival

El passat dissabte 5 de març de 2022, el Dr. Javi Vilarrasa, va impartir un curs teòric i pràctic de cirurgia mucogingival a les instal·lacions de la SCOE. El curs, organitzat per Osteogenos, va comptar amb 22 alumnes que van aprendre els factors claus per a tractar exitosament les recessions gingivals. A més, van poder posar en pràctica els coneixements adquirits, tot utilitzant material de microcirurgia facilitat per Osteogenos, una empresa referent en la producció i comercialització de biomaterials.

Les recessions gingivals són defectes a la geniva que necessiten tractament quan suposen un problema estètic, de sensibilitat o de ràpida progressió. El Dr. Javi Vilarrasa, especialista en Periodòncia i Implantologia a Vilarrasa Clínica Dental, va poder mostrar més de 20 casos clínics tractats a la clínica que il·lustraven els factors clínics indispensables per a obtenir un excel·lent resultat en el cobriment de l’arrel i en la millora en l’estètica i comoditat al raspallat per part del pacient.

El curs va ser tot un èxit. Només ens queda agrair a tots els participants i sobretot a Osteogenos per la magnifica organització.