Pas a pas en la col·locació d’implants dentals. T’ho explica el Dr Vilarrasa, especialista en periodòncia i implantologia oral

Taula de contingut

Pas a pas en la col·locació d’implants dentals. T’ho explica el Dr Vilarrasa, especialista en periodòncia i implantologia oral

Els implants dentals són una solució exitosa per reposar dents perdudes, restablint la funció masticatòria i l’estètica. Són còmodes, resistents i segurs. El Dr. Javi Vilarrasa, especialista en Implantologia, utilitza implants de la més alta qualitat i garantia. Aposta per tècniques mínimament invasives i indolores.

El passos que cal seguir per a poder realitzar un tractament d’implants dentals són els següents:
 1. Diagnòstic
  Per valorar la col·locació dels implants dentals, és indispensable analitzar amb deteniment els següents punts:
  1. Revisar l’estat de la teva boca
  2. Avaluar la quantitat d’os en alçada i amplada mitjançant una radiografia 3D com el CBCT (TAC amb menor radiació).
 2. Col·locació d’un implant
  La col·locació del implant dental és un procediment quirúrgic senzill i indolor, sobretot amb l’ús de fèrules que guien la posició de l’implant.
 3. Cicatrització
  Després de la col·locació de l’implant, aquest s’ha d’integrar completament amb l’os. En general, aquest període és de 2 mesos. Si la situació ho permet, es pot fer una carrega immediata provisional el dia de la col·locació de l’implant per a que el pacient no marxi sense dents.
 4. Col·locació de la corona definitiva
  Un cop cicatritzat, prendrem uns registres per fabricar la corona definitiva. Al cap de tres setmanes ja tindràs la corona col·locada i ja podràs començar a mastegar amb normalitat.
 5. Manteniment i revisió
  Per a garantir un tractament exitós i durador, és imprescindible seguir les visites de revisió i higiene bucodental que el doctor li hagi recomanat per a mantenir les dents i els implants saludables.